Aktivnosti na otoku

Otok Krk nudi svojim dopustnikom številno različnih aktivnoti, zagotovo ne bo nikomur dolgčas.

Aktivnosti na otoku

S kolesom lahko obiščete številne naravne lepote, med njimi sta tudi jama Biserujka in Naravni park Plitvička jezera, ki  so pod zaščito UNESCO, na koncu napornega dneva pa si v mestu privoščite slastno večerjo.

 

Aktivnosti na otokuKrk se ponaša z bogatim podvodnim svetom. Podajte se tudi vi v raziskovanje. Na voljo je več potapljaških šol, kjer bodo tudi začetniki pridobili potrebna znanja.

Lahko se tudi izkusite v popularnih vodnih športih, v smučanju na vodi,  v športnem centru Cable Krk v Punatskem zalivu, za okrepčitev pa poskrbite v tamkajšnjem baru in restavraciji.

Ali pa se odločite, da boste kar sami ulovili svojo večerjo, odpravite se z ribiči na kočarjenje – ribolov z vlečno mrežo, ki je pravi običaj na otoku.

 

Tudi za ljubitelje nočnega življenja je poskrbljeno, diskoteki Jungle v centru mesta in Crossroad ter nočni klub Boa v Malinski sta primerni za bolj razgibane, za ljubitelje nekoliko mirnejših večerov pa so tu številni bari, coctail bari in terase.

Aktivnosti na otoku

Kot vidite, aktivnosti so številne, če vam je všeč rekreacija in zdravo življenje, se lahko  enostavno odpravite peš in raziščete lepote tega čudovitega otoka. Na voljo imate 300 km urejenih stez  za pešce, raziščete lahko vsak kotiček, možnosti in naravnih lepot je neskončno.

Za najmlajše in manj mlajše se lahko tudi pozabavate s Paintballom, ali pa si privoščite malo zdrave športne zabave z odbojko ali nogometom.