Apartma Anka, Vrbnik – Apartmaji Krk

Apartmaji Anka se nahajajo v slikovitem mestu Vrbnik, ki slovi po čudovito urejen mestnem jedru, krasnih razgledih, prijazih ljudeh in je pravi raj za umetniške duše. Vrbnik je prava izbira za oddih ter sprostitev in tukaj najde prav vsak nekaj zase.

PREVERITE CENE

Med številnimi apartmaji Krk vam udobno namestitev v mestu Vrbnik nudijo tudi apartmaji Anka. Gostom je na voljo kar sedem apartmajev. Velik apartma je primeren za 4-6 oseb, medtem ko so ostali apartmaji tipa studio. Tukaj boste uživali v družinskem dopustu, aktivnih počitnicah ali pa si enostavno oddahnili od napornega vsakdanjika. Apartmaji Anka so od plaže oddaljeni le 50 metrov, iz apartmajev pa se razprostira lep pogled na morje.

Med številnimi apartmaji Krk so tudi Apartmaji Anka v kraju Vrbnik

Med številnimi apartmaji Krk so tudi Apartmaji Anka v kraju Vrbnik

Vsi apartmaji so okusno opremljeni in nudijo vse za sproščujoč oddih. V kuhinji najdete vse potrebne pripomočke in aparate za pripravo obrokov. Vsi prostori so praktični in udobni. Apartmaji Anka so klimatizirani, tako da vam ni potrebno skrbeti za ohladitev v vročih dneh. Prav tako je v dvorišču poskrbljeno za avtomobile, saj ima prav vsak apartma svoje parkirno mesto. V apartmajih je na voljo tudi brezplačna uporaba interneta.

Navdušeni boste tudi nad okolico apartmajev Anka. Na velikem vrtu je na gostom na voljo uporaba zunanjega žara, otroci pa se lahko igrajo na pripravljenih igralih. Tukaj pa boste lahko uživali tudi z vašimi štirinožnimi prijatelji, saj so hišni ljubljenčki dobrodošli.

Apartmaji Krk - mesto Vrbnik vam ponuja številne možnosti aktivnega počitnikovanja

Apartmaji Krk – mesto Vrbnik vam ponuja številne možnosti aktivnega počitnikovanja

Apartmaji Anka vam zagotavljajo lep dopust. Neposredna bližina plaže in morja, udobni apartmaji in prostoren vrt za sprostitev. Preverite proste termine in naj bodo letošnji hit vašega poletnega dopusta prečudoviti vrbniški apartmaji. Krk (celoten otok) je pač najbolj priljubljen hrvaški otok med slovenskimi turisti, tudi apartmaji Anka pa so eden izmed razlogov, da je temu tako.

PREVERITE CENE