Apartmaji na otoku Krk

Otok Krk je nedvomno eden najbolje poznanih Hrvaških otokov, saj je eden redkih, na katerega se turistom ni potrebno voziti s trajektom, saj je dostop možen preko mostu, za uporabo katerega pa je treba nekaj malega tudi plačati. Apartmaji Krk vam nudijo udobne namestitve, da boste vaše počitnice lahko preživeli kar se da udobno in sproščeno in kar je najpomembneje, da se boste nazaj v svoje običajno življenje po končanem dopustu vrnili kar se da spočiti in polni nove energije, ki jo boste potrebovali čez celo leto.

Ponudba apartmaji Krk:

bartolApartmani Bartol

vugicaVila Vugica

oleaApartmaji Olea
skomersicApartmaji Skomeršić zebaPenzion Zeba puntaApartmaji Biba Punat

Apartmaji Krk so razpršeni po celotnem otoku, tako da lahko povsem prosto izbirate lokacijo, kjer bi radi preživeli svoj dopust, saj boste prav v vsakem kraju naleteli na ponudbo apartmaji Krk.

Kaj vse otok Krk ponuja svojim obiskovalcem poleg ponudbe apartmaji Krk?

 punat Surfanje na lokaciji Punat
Danes verjetno že veliko ljudi pozna surfanje na vodi s pomočjo jadra, ki je v zadnjem času postalo zelo moderno, saj gre za zelo zanimiv šport. Otok Krk ponuja lokacijo, ki se imenuje Punat. Gre za lokacijo, ki je med surfarji zelo priljubljena, saj tam zelo pogosto piha burja, ki je za ta šport zelo primerna. V kolikor boste otok Krk obiskali z namenom surfanja, preverite še ponudbo apartmaji Krk, da se boste lahko v miru spočili po nekaj urnem surfanju.

Potapljanje
Potapljanje verjetno vsi zelo dobro poznamo, saj smo prav gotovo že od malega vsi želeli raziskovati morsko dno, ki ga iz površja bolj težko natančno opazujemo. Potapljanje velja za zelo lep šport, pri katerem ni odveč precejšnja mera previdnosti. Otok Krk vam ponuja veliko različnih lokacij, ki so zanimive za potapljače. Prav tako je ponudba apartmaji Krk razpršena po več lokacijah, kar utegne biti odlična kombinacija.

 potapljanje

apartmaji krk Hoteli in apartmaji Krk
Otok Krk vam poleg široke ponudbe apartmajev nudi tudi hotele, v katerih boste lahko preživeli vaš dopust na način, kot si to najbolj želite. V kolikor niste ravno ljubitelj plavanja v morju nikar ne skrbite, saj imajo na otoku Krk veliko bazenov v katerih se boste v toplih poletnih dneh lahko nekoliko ohladili. Hoteli na otoku so prav tako zelo razpršeni kot apartmaji Krk, zato brez skrbi, da ne boste našli prenočišča v kraju, kjer bi radi preživeli svoje počitnice na tem čudovitem Hrvaškem otoku.