Vila Haya, Lindarići – Apartmaji Krk

Na spletni strani Apartmaji Krk vam znova predstavljamo odlično idejo za vaš poletni dopust. Zelo blizu glavnega mesta otoka Krka se nahaja mirno naselje Lindarići, ki vas bo očaralo s čudovito, neokrnjeno naravo in mirnim okolišem. Lindarići so idealno mesto za sprostitev, saj boste tukaj uživali v miru, tišini in zasebnosti, vendar pa je mesto Krk v neposredni bližini, če si zaželite dogajanja.

Apartmaji Krk - Vila Haya

Apartmaji Krk – Vila Haya

Tukaj se nahaja tudi vila Haya. Udobno in lično opremljena vila razpolaga z desetimi apartmaji, ki so primerni za do šest oseb. V apartmajih boste našli vse potrebne pripomočke za sproščujoč oddih. Vsi apartmaji imajo lepe terase, kjer boste lahko uživali v čudovitem pogledu na morje. Gostom vile Haya je na voljo uporaba zunanjega žara, otroci pa bodo lahko preživljali čas na igralih in na vrtu vile.

Vila Haya nudi res kakovostno namestitev po zelo ugodnih cenah. V pred ali posezoni lahko apartma najamete že od 30 €/dan naprej. Tudi v glavni sezoni so cene sprejemljive, saj je najnižja cena za namestitev že od 50 €/dan.

Apartmaji Krk - Vila Haya

Apartmaji Krk – Vila Haya

Gostje vile Haya lahko uživajo in se osvežijo v zunanjem bazenu, ki se nahaja na vrtu vile. Tam je prav tako prostor za avtomobile. Vila razpolaga tudi z brezplačnim brezžičnim internetom, tako da boste na tekočem s svetovnim dogajanjem.

Na spletni strani Apartmaji Krk boste našli številne odlične namestitvene kapacitete za vaš poletni oddih. Že danes si rezervirajte svoj dopust na idilični lokaciji in se napolnite z energijo za nove podvige.